Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUST VRTIĆA
Povratak na članak

Dječak sam otišao iz vrtića u Osijeku, majka ogorčena: Našla sam ga u autu ispred kuće, u šoku sam

Iako su joj i ravnateljica te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti odgovorili na upite, majka govori da se od incidenta nije ništa promijenilo

Komentari 12

K0
Konjina2.0
02:33 07.11.2021.

Ima li ijedna sfera u našem društvu da nema nesposobnih zaposlenika? Sablasno je da dijete samo okolo hoda

VL
IV
ivanjoksimovic
06:56 07.11.2021.

Vrtic u koji moje dete ide, ima podignute kvake na svim izlaznim vratima na 180 centimetara upravo da klinci ne mogu da dohvate.

VL
DV
danijela.vranjkovic
20:10 06.11.2021.

Osječki vrtić je katastrofa. Meni je sina jedno dijete izgrizlo po leđima u jaslicama i mene su zvali na razgovor kod psihologa!!! Idioti! Djecu iz naprednih grupa premjestaju u mlađe, eto tako kako im dođe. Gdje je tu Centar za socijalnu skrb?

VL
ZI
Zilka
20:38 06.11.2021.

I moja je sa tri godine otišla sama iz vrtića preko jedne ceste kući. I nitko nam nije ništa rekao. Samo da je sama kriva, i da će imati za kaznu zabranu izlaska u dvorište 😤. Hvala Bogu da jee sve prošlo ok, i da sam ju momenta lno ispisala iz toga vrtića. U drugom, udaljenije, je sve bilo puno bolje

VL
AD
adminka
09:35 07.11.2021.

..ma danas svakom djetetu pripišu neki poremećaj, jer tako lakše opravdaju svoju pedagošku nesposobnost u vrtiću, školama ...

VL
MK
MKinkognito60
22:06 06.11.2021.

Stanujem u blizini vrtića, u vrijeme kad je moj namlađi sin išao u vrtić jedino diječje igralište je bilo igrališta dječjeg vrtića i sva djeca osobito popodne su se igrala na tom igralištu. Tada su bila nešto drugačija vremena pa su dijeca sama dolazila na igralište. Moj sin je poslije jedne šetnje kad su bili u jednoj prostoriji gdje su mogli očistiti obuću od grube prljavštine upravo kad su se neka dijeca posvađala oko nečega čak i potukla pa su pazitrljice reagiralje, popeo na stolicu otvorio prozor koji je imao zaštitu jednaku kakvu imao kod kuće i pobjegao kući. Njegov izgovor jr bio pa sad ću kad se presvučem opet otići na to igralište i to sam. Ja sam sina vratio u vrtić ispričao sam se paziteljicama a sin je dobio zabranu odlaska na igralište. Kad je počeo molit kako će bit dobar i neće biježat iz vrtića dopustio sam da ide na igralište alu u pratnji, Kasnije je sam išao ali nikad više nije bježao. Dijete ako baš želi pobjeći neće nitko osim roditelja u tome zaustaviti. Prihavaćam kako postoje dijeca sa poteškoćama ali to ne znači oprost od svih nepodobština nego veći trud i rad. Ako bi ja tada sinu popustio i napao paziteljice on bi sigurno opet našao način kako pobjeći. Prije tri godine u isti vrtić mdernizarn gdje je djetetu teško otvoriti vrata a kamoli prozor, moj unuk je našao način kako to napraviti jer eto htio kod dide i bake doći čim prije. Morao se vratiti i ispričati. Moram napomenuti kako je u oba slučaja osoblje vrlo brozo napravilo uzbunu.

VL
ST
Stipan
17:23 07.11.2021.

Auto otključan a muž nije otišao po dijete. Luda kuća .

VL
PP
pavisic.pajo
07:22 07.11.2021.

Za razliku od mame koja zaboravlja zaključati auto, sin joj nije zaboravio gdje stanuje.

VL
DA
dahna
04:28 07.11.2021.

A da više vjerujete svojoj djeci?????

VL
PR
Pravednik69
07:03 07.11.2021.

Propust u kućnom odgoju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.