Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždinska županija

Dječak prijavio pokušaj otmice na putu iz škole

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
06.05.2015.
u 13:36

- O tome nas je obavijestio dječak u pratnji jednog od roditelja. Obavljaju se razgovori i istražuje što se točno dogodilo, i to je sve što zasad možemo reći - kaže Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske.

Policijska uprava varaždinska istražuje navode iz prijave dječaka koji tvrdi da ga je u utorak oko 14.30 sati u selu Leskovcu Topličkom netko pokušao oteti.

- O tome nas je obavijestio dječak u pratnji jednog od roditelja. Obavljaju se razgovori i istražuje što se točno dogodilo, i to je sve što zasad možemo reći - kaže Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske. Prema neslužbenim informacijama, učenika osmog razreda nepoznata osoba, ili više njih, pokušala je strpati u automobil nakon što je skupina učenika izašla iz autobusa koji ih je dovezao iz smjera Svibovca Topličkog.

Portal eVaraždin spominje da se dječaka pokušalo ugurati u plavi BMW, te da je navodno pritom zadobio ogrebotine. Obitelj dječaka do okončanja istrage ne želi davati izjave.

>> Otmičaru opsjednutom Trećim svjetskim ratom 24 godine zatvora

Komentara 2

LI
liskovaca
15:02 06.05.2015.

da ih ulovim, umirali bi dvije godine!

NV
novo vriijeme
18:57 06.05.2015.

Jako liči na pokušaj otmice djevojčice u Beogradu, ali su bandite uhvatili prije granice sa djetetom i spremljenom putovnicom.. Bila je to francuska banda otimača djece za razne odvratne namjene uključivši trgovinu organima poznata francuskoj policiji. Sreća da je našaš dječak jak i hrabar pa se oteo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije