Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO VRATNI KRALJEŽAK

Dječak koji se ozlijedio na Bačvicama stavljen u stanje 'umjetne kome'

Split: Bačvice ponovno pune kupača nakon osvježenja za vikend
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
27.07.2020.
u 14:37

On je trenutačno smješten na Jedinici intenzivnog liječenja za djecu (JILD) KBC-a Split.

Kupanje na splitskim Bačvicama završilo je s teškim posljedicama za 15-godišnjaka koji dolazi iz mjesta u okolici Splita. On je u padu slomio vratni kralježak te je stavljen u stanje umjetne kome. 

Podsjećamo, on je odlučio skočiti na glavu u more s betoniranog dijela obale ispred noćnog kluba na plaži gdje je dubina mora od metar do najviše metar i pol. Udario je u dno, slomio jedan vratni kralježak i ostao bez svijesti.

U pomoć mu je priskočio obližnji kupač koji je okrenuo dječaka jer je do tada plutao glavom prema dnu mora. Pozvana je hitna pomoć, a 15-godišnjak je trenutačno smješten na Jedinici intenzivnog liječenja za djecu (JILD) KBC-a Split. 

Kako piše Jutarnji list, zdravstveno stanje je ozbiljno, priključen je na respirator i stavljen u stanje "umjetne kome". Kakve će biti posljedice na dječaka, znat će se za 24 do 48 sati. 
 

Komentara 1

TR
tratincica68
17:27 27.07.2020.

Idiot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije