Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA TRAGEDIJA!? Dijete bilo samo u kući na pola sata

Dječak je nožem rastavljao računalo

15.04.2009.
u 18:54

KOPRIVNICA – Desetogodišnji dječak, koji je u utorak oko podneva tragično preminuo u Lepavini nedaleko od Koprivnice, kuhinjskim je nožem odvajao dijelove računala te si je nanio ubodnu ranu u prednjem dijelu vrata, priopćili su danas iz koprivničke policije.

Zatražio pomoć
Dječak je u vrijeme fatalnog događaja sam bio u stanu, a nakon što se ozlijedio, izašao je na dvorište, gdje je zatražio pomoć susjeda. Prvi je upomoć priskočio susjed Abidin Zainul, koji je pozvao Hitnu pomoć i pokušao mu zaustaviti jako krvarenje. Prema riječima dr. Zlatka Kučande, koji je bio na mjestu događaja, kad je ekipa Hitne pomoći stigla (kažu za osam minuta), mališan više nije pokazivao znakove života.

Roditelji dječaka u vrlo su lošem stanju i na tabletama za smirenje. Ne krive nikoga za nesretni slučaj, doznajemo iz obiteljskih krugova, već sebi predbacuju što je njihov jedinac ostao sam u stanu. Otac je u vrijeme tragičnog događaja bio na poslu, a nezaposlena majka otišla je u Koprivnicu na Zavod za zapošljavanje i nije je bilo samo nešto više od pola sata.

Obitelj u šoku
Obitelj je u velikom šoku, riječ tragedija neprestano izlazi iz usta dječakovih najbližih. Desetogodišnjak je bio vrlo dobar učenik 4. razreda Osnovne škole u Sokolovcu, svi govore da je bio pametan, veseo i živahan.

Iz njegove škole nisu htjeli davati informacije prije sastanka kriznog tima jer se, kažu, nalaze u vrlo osjetljivoj situaciji, ali doznali smo da su predstavnici škole danas posjetili roditelje tragično preminulog dječaka.

Iz koprivničke bolnice danas su potvrdili kako je obavljena obdukcija mrtvog dječakova tijela te da je uzrok smrti iskrvarenje.

Sprovod je u četvrtak u 17 sati na mjesnom groblju u Lepavini.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije