Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je odgovoran za tragediju?
Povratak na članak

Dječak je bio neplivač, a utopio se u 'divljoj rijeci'

Neki su očevici spomenuli mogućnost da je dječak udario glavom u zid bazena i potonuo jer nitko to nije vidio niti je čuo zapomaganje

Komentari 7

Avatar raco
raco
09:34 17.04.2018.

"Sva djeca koja su došla na rođendan prijavljena su kao kupači, no dječak je navodno bio – neplivač." <NAVODNO>. Pa kako onda u naslov članka napišete da je bio neplivač? Stvarno ste neozbiljni.

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:43 17.04.2018.

Fuj Vl, navodno i to je vaša vjerodostojnost. Fuj sramotno, na smrti djeteta senzacionalistički natpisi. Do kuda ide vase novinarstvo. Nemojte brisati ovaj komentar, budite profesionalni.

VL
SC
schwertransport
09:49 17.04.2018.

Posao koji radis a ne radis sa voljom i zeljom nemoj ga niti raditi.... sucut obitelji i prijateljima

VL
Avatar dras32
dras32
09:57 17.04.2018.

A sto fali rođendanu kakvih se ja svojih sjecam, torta na dvoristu ili unutra ako je bilo lose vrijeme i obicna djecja igra. Danasnji roditelji, tamo gdje bi trebalo stegnut tamo je sve raspusteno a gdje treba raspustit, tamo stezu...necu te cijepit, nemoj ovo, nemoj ono, antibakterijsko ovo ono da ne bi slucajno dijete stvorilo malo imuniteta.

VL
VI
viluk007
10:38 17.04.2018.

U dobi od osam godina prosječna visina djeteta je oko 130 cm, dubina tog bazena je 130 cm ako su uključeni kojekavi efekti ili sami korisnici uzburkavaju površinu dubina vode se povećava na 150 ili čak do 180 cm. Dijete od osam godina teško da je plivač takova djeca se uglavnom znaju održavati na mirnoj vodi i ona su još daleko od djeteta koje možemo proglasiti plivačem. U efektima koji se zovu brza rijeka i u dubini od 130 cm teško se snalaze i pravi plivači a kamoli 8 godišnje dijete koje je ktomu i neplivač bla, bla, blabla, odgovorne nogirati te malo zaposliti sudstvo. Nažalost svima se događaju nesreće ali zato nebi trebali drugi ispaštati. Ovo je opomena onima koji neozbiljno shvaćaju posao. Sućut svima kojima taj mali anđelčić nešto znači.

VL
DU
Deleted user
11:37 17.04.2018.

Najlakše je svaliti krivnju na nekoga trećeg. Da li su roditelji koji su organizirali proslavu dobro provjerili da li su sva djeca plivači? Tko je prijavio i potpisao da su svi plivači? Davanje lažnih podataka krivično je djelo. Da su animatorice znale da imaju neplivača drugačije bi se ponašale. I nevezano za ovaj tragični događaj danas se nastoji nekakve stvari napraviti što ekscentričnije, pa tako i jednu bezazlenu proslavu rođendana.

VL
LO
lojtra2
12:05 17.04.2018.

Možda dijete nje znalo savršeno plivati ali neplivač ne može ni doći do "brze rijeke". Sve to vodi prema usmjeravanju odgovornosti ka roditeljima umjesto prema onima kojima je dijete bilo povjereno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.