Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvonio nepoznatim ljudima

Dječak inspirativnom porukom oduševio milijune: 'Samo pokušavam reći da si bitan...'

Jacksen Proell
TikTok/Screenshot
03.08.2023.
u 11:19

Njegovu je poruku čula vlasnica kuće Ashley Mann. Bila je na odmoru kada je dobila obavijest na mobitelu

Pozitivna poruka 13-godišnjaka Jacksena Proella iza SAD-a širi se društvenim mrežama. Dječak se družio s prijateljima koji su zvonili susjedima pa bježali. On je odlučio napraviti nešto drugačije te ostaviti poruku vlasnicima jedne od kuća. 

"Vidio sam kameru dok smo išli do benzinske postaje i pomislio sam da bih trebao reći nešto lijepo. Možda to trebaju čuti", rekao je 13-godišnjak te kazao kako nije planirao tako nešto napraviti. Prišao je kameri na vratima, pozvonio te rekao: "Možeš me vidjeti i bitan si, u redu? Uvijek će postojati netko kome je stalo do tebe. A ti si dobra osoba. Bez obzira na to što ljudi kažu, bitan si". 

@ashleyfayeann

Random acts of kindness ❤️

♬ original sound - Ashley

Dječaka je potom prekinuo njegov prijatelj pa je nastavio: "Ignoriraj ih. Oni su gubitnici. Samo pokušavam reći nešto lijepo. Ne znam što oni rade, bježe i slično. Samo pokušavam reći da si bitan. Tko god da si, nekome si bitan. Ne zaboravi to", prenosi CBS News

Njegovu je poruku čula vlasnica kuće Ashley Mann. Bila je na odmoru kada je dobila obavijest na mobitelu. "Pogledala sam i pomislila da je to bilo stvarno snažno. Samo je htio širiti ljubaznost i pozitivnost i zbog toga sam se osjećala kao da bih trebala učiniti istu stvar", poručila je. 

VEZANI ČLANCI:

Video je objavila na TikToku kako bi proširila njegovu poruku, no nije ni slutila koliko će brzo postati viralan. U roku od 11 sati, imao je milijun pregleda. Nekoliko dana kasnije, prešao je pet milijuna. Među njima, našao se i Proell. 

"Ne pokušavam postati slavan. Pokušao sam samo reći nešto lijepo, a sada se ovo događa", naveo je. Mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako ih je poruka oduševila te kako su i oni baš to trebali čuti kako bi se bolje osjećali. 

VIDEO Urnebesni oglasi nasmijat će vas do suza: 'Odričem se svoje žene Ivanke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije