Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječak im ukrao show

Nije mogao dočekati da i on učini ono što je napravio mladoženja

mladenci
Foto: Screenshot
1/2
28.09.2018.
u 10:31

Nakon izmjenjivanja zavjeta, Alfred Lu i njegova novopečena supruga Jamaica fotografirali su se ispred crkve, a trenutak im je ukrao 10-godišnjak

Internet je osvojio jedan dječak s Filipina koji je ukrao show na vjenčanju u Manili.

Nakon izmjenjivanja zavjeta, Alfred Lu i njegova novopečena supruga Jamaica fotografirali su se ispred crkve sa svojim prijateljima, odnosno djeverušama i djeverima.

Fotograf John Clegg zamolio ih je da stanu ispred crkve i poljube se kad im on da znak, a dječaku Maycu Pestanu (10) i djevojčici Sheyn Buencamino rekao je da stanu ispred njih i rukom prekriju oči. No, dječak nije mogao dočekati da mladoženja poljubi mladenku kako bi on mogao poljubiti djevojčicu koja je stajala ispred njega.

Nakon što su to učinili mladenci, dječak je brzo krenuo ljubiti curicu, a budući da je ona držala ruku na očima, nije primijetila što 10-godišnjak planira učiniti.

Djeveruše su se počele glasno smijati i sugerirati dječaku da to ne učini, no djevojčica je ipak dobila jednu pusu od upornog dječaka.

Koliko je sretan bio zbog onoga što je učinio, najbolje govori njegov zadovoljni osmjeh nakon poljupca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije