Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Policija ga uhvatila jer je vozio automobil, a dječaku (5) se sada ispunio san

Vlasnik skupog talijanskog bolida naveo je da je njegova prva reakcija bila kad je čuo priču da će taj dječak (Adrian o.p) imati sretan i uspješan život
07. svibnja 2020. u 10:25 1 komentara 748 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Avantura petogodišnjeg Adriana Zamarripija, koji je pobjegao u automobilu svojih roditelja kako bi si kupio Lamborghini i kojeg je uhvatila policija na autocesti, dobila je svoj nastavak. 

mačka I mačka je skočila Podvala sina nasmrt je preplašila ovu majku, njezina reakcija nasmijala je sve

Potez dječaka kao i odgoj njegovih roditelja mnogi su osudili, a kako se čini i ne mnogobrojni vlasnici Lamborghinija koje je pak oduševila upornost i hrabrost 5-godišnjaka. Mnogi od njih ponudili si obitelji Zamarripi da provozaju dječaka, a ponudu Jeremyja Nevesa obitelj je i prihvatila. 

Adrian je dobio priliku provozati se u mat crnom Huracanu i tako si ispunio svoj san, piše ABC 33/40. 

Jeremy Neves svoj potez objasnio je na Facebooku i naveo: - Sada razumijem zašto tako malo djece kad odraste prati svoje snove. Svaka televizijska postaja objavila je ovu priču i bilo je na tisuće komentara o 'nagrađivanju lošeg ponašanja' i 'taj klinac trebao bi biti kažnjen' i svakojakih ružnih komentara o njegovih roditeljima i 'strancu s Lambom' (meni). Želite li znati što je bila prva pomisao koju sam ja imao kad sam čuo tu priču? Taj dječak će imati sretan i uspješan život. I ja sam roditelj. Razumijem važnost odgoja naše djece... Ali moj izbor je uključiti edukaciju i ohrabrenje u dobre karakteristike, ne samo u loše izbore. 
 

Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • Oblivion:

    Ako je taj klinac petogodišnjak koji je mogao voziti auto znači dosegnuti do papučice sa dvadeset će Hulka poslat po šibice