Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Dječak (4) ubio sestru (8) puškom koju je otac odložio nakon lova

lovačka puška
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
14.12.2014.
u 20:35

Otac se vratio iz lova i čistio je pušku, ali nije izvadio patronu. Izašao je iz sobe, a dvoje djece u igri su ušli u nju i tada se dogodila tragedija

Strašna nesreća dogodila se danas popodne u beogradskom naselju Resnik. Dječak (4) slučajno je ubio osmogodišnju sestru s očevom lovačkom puškom.

Otac se vratio iz lova i čistio je pušku, ali nije izvadio patronu. Izašao je iz sobe, a dvoje djece u igri su ušli u nju nakon čega je četverogodišnjak povukao okidač i na mjestu usmrtio sestru.

>>Dvije godine od ubojstva brata blizanca čeka optužnicu i uživa u noćnom životu Zagreba

>>Štrkalj se ne smatra krivim za ubojstvo susjeda čekićem

Komentara 10

SA
samoborka
23:05 14.12.2014.

nije to sudbina, nego krajnja neodgovornost i glupost tog covjeka, oca. Pa covjece, kog ce ti vraga uopce puska, a kad ju vec imas, onda ju ne ostavljaj po sobama i stolovima kao da je igracka ili vaza! sad je gotovo, i uzalud ti i suze i kajanje..dijete je platilo zivotom tvoju glupost. a drugo dijete ce cijeli zivot to nositi na dusi i savijesti.

Avatar Ada
Ada
21:46 14.12.2014.

Ne mogu prihvatiti da na svijetu postoje tako neodgovorni roditelji. Jadna dječica, i umrla curica i dječačić koji će cijeli život morati s tim živjeti. Počivala u miru!

MR
mrkoje
22:14 14.12.2014.

srbi sa oruzjem treba da sklone oruzje, moze lako da i n jihova djeca poginu nesrecno ,ali sto ces nitko ne moze izbjeci sudbini,zao mi je malene i malog,zao mi je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije