Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac iz pakla

Dječak (2) umro od gladi dok je otac igrao igrice u kafiću

Foto: Thinkstock
15.04.2014.
u 10:42

Muškarac imena Chung uhićen je nakon što je u vreći za smeće u gradu Daegu pronađeno poluraspadnuto tijelo dječaka

Južnokorejska policija uhitila je 22-godišnjeg muškarca koji je dopustio da njegov dvogodišnji sin umre od gladi dok je on dane provodio igrajući igrice na internetu, javlja AFP.

Ovaj će slučaj vjerojatno dodatno zakuhati raspravu o kompulzivnom igranju na internetu u Južnoj Koreji koja razmatra donošenje zakona kojim bi se ta aktivnost klasificirala kao ovisnost.

Muškarac imena Chung uhićen je nakon što je u vreći za smeće u gradu Daegu pronađeno poluraspadnuto tijelo dječaka.

Lokalne televizijske postaje objavile su snimke nadzornih kamera iz dizala na kojima se vidi kako Chung nonšalantno provjerava frizuru dok u drugoj ruci drži vreću za smeće u kojoj se nalazi mrtvo tijelo njegova sina.

Chungova supruga krajem veljače počela je raditi pa je brigu o djetetu preuzeo nezaposleni suprug koji je dane provodio u internetskim kafićima, a kući je dolazio povremeno kako bi nahranio dječaka.

Policija navodi kako je Chung mrtvog sina u stanu pronašao 7. ožujka te je njegovo tijelo ostavio u stanu više od mjesec dana prije nego što je na udaljenoj lokaciji bacio njegovo tijelo. Prvo je prijavio nestanak, no poslije je priznao kako je uklonio njegovo tijelo.

>> 'Majka mi je prerezala grlo pa me namjeravala ispeći u pećnici'

Komentara 3

BO
bojnik
10:46 15.04.2014.

Nemam rijeci!

MI
miko2312
18:17 15.04.2014.

eto kretena.....

MA
madmax17
12:16 15.04.2014.

Jel igrao Starcraft2, ta igra u JK ima status religije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije