Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod
Povratak na članak

Dječak (15) utopio se za ronjenja na Poloju, nisu ga uspjeli oživjeti

Na kupanje je došao s ocem, koji je alarmirao spasioce. Reanimacija je bila bezuspješna

Komentari 18

SI
sitnozubi
20:22 15.07.2012.

ako jedete na moru bila šta čak i jednu jabuku ne ulazite u more narednih 30 minuta!!! da ne pricamo ako ste pojeli sendvic.... to je kocka...srce može stati i samo potonete!!!!! nakon obroka pa čak i najmanjeg ne odlazititi u kadu niti u more narednih 30 minuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DO
dogeatdog
20:46 15.07.2012.

Strašna tragedija ,moja sućut obitelji nesretno stradalog mladića,sve je što čovjek može napraviti u ovom trenutku. Na žalost,nesreće se dešavaju svakodnevno.

VL
OB
-obrisani-
22:35 15.07.2012.

Ne tugujte ljudi bilo je tako sudeno sutra ce se roditi djete i zaplakati kad se u nj nastani energija Duh utopljenog djecaka. To je druga sansa. Ucimo se greskama. U novom tijelu imat ce iskustvo vise to je zivotna skola.

VL
OB
-obrisani-
22:58 15.07.2012.

Iz lazi nikad ne nastaje istina, nego nastaje potreba za jos vecim lazima, sve dok ' Bozjom silom ' svjetlost ne prodre u tamu i odstrani ego-fasadu koja blokira svjetlost u nasem umu ' Ondje ce biti plac i skrgut zubi ' Mt 8,12 Usmjerimo se u nase pravo ' Ja ', umjesto da se energetski iscrpljujemo i tako ostavlja malo prostora za napredak s potencijalom koji nosimo u sebi. Ego zeli da Bog promijeni svoju volju.

VL
OB
-obrisani-
23:09 15.07.2012.

Prae destinare Svatko nosi svoju karmu, ako netko baci kamen na tebe i ubije te to je tvoja karma, da to nije tako ti nebi bio tamo, a da nije A bacio, bacio bi B jer je to tvoja karma.. Da se djecak nije utopio tamo utopio bi se negdje drugdje jer je to njegova karma. Svi mi imamo svoju karmu i to sto je nasa karma to ce nam se dogoditi. Nista nije slucajno, sve je PRAE DESTINARE

VL
OB
-obrisani-
23:21 15.07.2012.

"Ne znate li da ste hram Božji i da Duh Božji prebiva u vama? Ako tko razara hram Božji, njega će Bog razoriti, jer je svet hram Božji, a to ste vi" (1 Kor 3, 16-17).

VL
OB
-obrisani-
23:34 15.07.2012.

Ne smetaju meni minusi jer vas razumijem, ali ne razumijem zasto je za vas ' tjelesna smrt '' tragedija pa svi znamo da smo na putu u tjelesnu smrt ali zivot u tijelu je Duh Sveti energija koja nastavlja svojj put u drugi Hram u drugo tijelo koje ce zaplakati kad se u nj udahne zivot. Ako je tjelesna smrt tragedija zasto radimo zasto se mucimo pa znamo da nas sutra vise nema pa zaboga tugujte i placite do vase tjelesne smrti cemu radost i veselje kad ce sutra sve to umrijeti nestati u nistavost?

VL
SB
sb5
23:42 15.07.2012.

dracune,,,,,,,,,,drži tu kulu stražara samo za sebe,,,,,,,,,,,

VL
OB
-obrisani-
23:49 15.07.2012.

15.07.2012. u 23:42h sb5 je napisao/la: dracune,,,,,,,,,,drži tu kulu stražara samo za sebe,,,,,,,,,,, . Ne drzim ja nista i nisam nikakav strazar, gledao sam samog sebe to znaci da je moja energija bila djelimicno izvan mog tjela da to nijeije tako kako bih mogao gledat samog sebe? Energijom komunociramo energijom vidimo vanjski svijet iz nase date nam domenzije kad sam gledao samog sebe moja je energija bila u visoj dimenziji. Znam nije to lako vjerovati da mi netko kaze nebi ni ja vjerovao pa se ne umaram objasnjavati, a i sta bi objasnio kad ni sam ne znam sta i kako se to dogodilo, ali dogodilo se i to je cinjenica. Rodi se dijete izazove radost a cemu se radovati da ce to dijete sutra umrijeti? Osobito ne placem kad osoba umre placem ako osoba ne zivi dostojan zivot vec zivi kao rob. To je tragedija.

VL
OB
-obrisani-
23:58 15.07.2012.

Bio sam malo dijete mama me zvala, potrcao sam k njoj zagrlila me i rekla mi ' volim tesine, ne plasi se ' sa osmijehom na licu, izazvala je usmijeh u meni neko olaksanje oslobodenje, osjetio sam hladno tijelo ulo u mom zagrljaju majka je napustila tijelo u kojem je privremeno boravila.

VL
CR
crocro
07:18 16.07.2012.

Najprije se svi moramo unijeti u situaciju koju je doživio njegov otac s kojim se kupao. Kako bi mi reagirali da se to nama ne daj Bože, dogodilo. Sigurno bi nastupila panika i očaj, naročito ako vidimo da pomoći okoline pravodobno nema a vrijeme odmiče. Ovo je velika tragedija za roditelje. Svo odlazimo na rekreaciju s djecom u vjeri da nam se ništa neće dogoditi. Nažalost nismo proroci da znamo što nas čeka. U jednoj sekundi mijenjaju se životi ljudi. Koliko god se mi čuvali i pazili ne znamo od kuda vreba opasnost. No i dalje se moramo čuvati a dragi Bog samo zna koji su mu planovi s nama. Izražavam iskrenu sućut obitelji nesretnog dječaka.

VL
DI
duncan_idaho
11:36 16.07.2012.

Nažalost, budimo realni, ali ovi spasioci nemaju nadljudske mogućnosti. Oni mogu pomoć nekom ko se utapa na površini i mlatara rukama, ali kako bi oni mogli pratit svakog čovjeka KAD je točno zaronio i na kojem mjestu i onda pratitt hoće li izronit ili ga nema na površini dulje vrijeme... Jednostavno, ronjenje na rijekama gdje je voda brza i mutna je opasno. i svako se kocka ko to radi

VL
DI
duncan_idaho
11:50 16.07.2012.

Ljudi, nemojte mislit da u rijeci možete radit isto što i u moru. Rijeke su brze, mutne, virovite.. hrabrost ostavite za neke druge prilike

VL
OB
-obrisani-
12:09 16.07.2012.

Nije mi zao za minuse koje ste mi podcrtali zao mi je sto ne razumijete moju filozofiju zivota. Naravno da suosjecam sa roditeljima i rodbinom i jako mi je zao zbog njih. Ali zivot je takav i mi to nemozemoo promijeniti, kad nam vrijeme istekne bilo gdje da smo nase tijelo ce da klone a nas duh energija nastavlja svoj put. Stvarnost je jedinstvo i upravo stoga nije odvojivo.

VL
OB
-obrisani-
12:18 16.07.2012.

Stvarnost je jedinstvo i upravo stoga nije odvojivo. A jedinstvo je energija to je zivot to smo mi u razlicitim formama ujedinjeni i cinimo cjelinu. To mi na zemlji zovemo Bog!

VL
OB
-obrisani-
12:20 16.07.2012.

Tijelo je ego i zeli opstati, energija duh ne pati od ega vec je slobodno.

VL
OB
-obrisani-
12:25 16.07.2012.

Mi smo more koje se parom uzdize padamo kisom napajamo zemlju i dajemo zivot mi smo potoci i rijeke i vracamo se u nas izvor MORE JEDINSTVO.

VL
OB
-obrisani-
12:37 16.07.2012.

PAMCENJE - MEMORIJA Kad nase tijelo klone kad se ugasi energija nastavlja svoj put ako se nastani u neku lijepu ruzu tada bi memorija zbunila ruzu jer bi oponasala Covjeka ili obrnuto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.