Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u Osijeku

Dječak (15) skočio za loptom u Dravu i nestao

utapanje
Pixsell
28.05.2011.
u 10:41

Na mjesto događaja izašli su ronioci Specijalne jedinice policije Osijek.

Pripadnici Lučke kapetanije i Specijalne policije i jučer su pretraživali Dravu tragajući za Denisom Horvatom (15) iz osječkoga prigradskog naselja Josipovca koji je u rijeci nestao u petak oko 19.30 sati. Denis je, ispričao je konobar Mario Majić, ispred čijeg se kafića u vikendaškom naselju Karašici odigrala drama, s društvom na pješčanoj plaži igrao picigin.

– Odjednom su svi počeli vikati da se utapa. Trojica gostiju strčala su se i skočila u rijeku, ali nisu ga uspjeli naći. Rekli su nam da ga je dečko koji je bio u Denisovu društvu neko vrijeme čak uspio držati za ruku, ali mu je iskliznuo i potonuo – kaže.

U šoku je i mladićev otac Nedjeljko Horvat, koji kaže kako mu se sin bojao vode pa ga čudi što je baš on, kako su mu ispričali, rekao da će otići po loptu. Sin mu je, kazali su, upao u šest metara duboku rupu iz koje se nekada vadio pijesak. Počeo je tonuti, za njim je skočio prijatelj, no, na žalost, nije ga uspio izvući.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:43 28.05.2011.

tužno....

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
01:41 29.05.2011.

. ..MADE IN Jadranka ArseniCH. ..Hrvatsko\"pravoSSuđe\". ..

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:55 29.05.2011.

Netko mora biti odgovoran za ovu nesrecu i krivicno odgovarati. U neposrednoj blizini pjescane plaze, rupa u pjesku duboka 6 metara, ... a da bar s nicim nije zasticena, ogradjena ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije