Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KACIGE

Dječak (14) se pijan biciklom zabio u automobil, prošao s lakšim ozljedama

Grubine: Djevoj?icu napao njema?ki ov?ar koji je pobjegao iz kaveza
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, ilustracija
29.01.2023.
u 12:55

Nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom

U Kolodvorskoj ulici u Drnju u Koprivničko-podravskoj županiji jučer (u subotu) oko 21.30 sati pijani 14-godišnjak je izazvao prometnu nesreću.

Vozio je bez svjetala i nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom, a na glavi nije nosio zaštitnu kacigu, kad je u jednom trenutku prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač.

Maloljetni biciklist je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te poslati obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad. Izmjereno mu je 1,15 promila alkohola u krvi.

VIDEO Noć muzeja u Prelogu: Za glazbenu podlogu zaduženi saksofonist Krunoslav Lajtman i cimbalist Nikola Baričević

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
11:50 05.02.2023.

Pijani dječak.

Avatar SVAŠTANEŠTO
SVAŠTANEŠTO
15:03 29.01.2023.

Nije nikome ništa, a što se pića tiče ne znam nikoga tko u tim godinama nije popio bar malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije