Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dao dovoljno

Dječaci 'žicali' novac od zvijezde dječje emisije pa je pretukli!

Raša Popov
Foto: FOX/YouTube screenshot
1/2
18.11.2014.
u 12:35

Dvojica maloljetnika imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa

Srpskog književnika i dugogodišnjeg televizijskog novinara Rašu Popova (81), koji se proslavio kao zvijezda popularne dječje emisiji ''Fore i fazoni'', fizički su napala dvojica dječaka koja su ga ''žicala'' novac.

Kako pišu srpski mediji, braća I.N. (10) i J.N. (11) okomila su se na Popova ispred zgrade u kojoj stanuje u Beogradu. Tražili su da im udijeli novac, što je i učinio. No dječaci nisu bili zadovoljni količinom pa su tražili još, a Popov je to odbio. Ušao je u zgradu, a oni su krenuli za njim i navaljivali. Popov je ušao u dizalo s jednim susjedom, no mladići su se popeli na kat na kojem živi i čekali da izađe. Potom su nastavili maltretiranje.

Književnik im je tada dao još novca, no oni su ga počeli tući. Nesretni Popov nekako se uspio oteti napadačima i ući u stan. Dječaci su potom počeli lupati i zvoniti po njegovim vratima.

Kako pišu mediji, riječ je o dva romska maloljetnika koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa. O njima brine Centar za socijalni rad u Rakovici, a javnosti su postali poznati kada su prošlog mjeseca pretukli jednog starca koji je nakon toga preminuo.

>>Nasilje nad ženama: Prijavljeno samo jedno od 17 silovanja

>>Dokazano: Neki od nas rode se zli

Komentara 9

KO
kolovoz
17:12 18.11.2014.

10 i 11 godina djecaci u daljnjem tekstu mladici-kako to sad

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
18:59 18.11.2014.

Ne kontam - isti su batinama nedavno ubili starca i dalje nema problema? Vidi se od koga smo i mi preuzeli "pravo za maloljetnike.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
20:09 18.11.2014.

Da sam ja to vidio bez sumlje bi letjeli kroz prozor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije