Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U domovima 800 djece
Povratak na članak

Ostanak u domu najgora je opcija za djecu. Uvjete ih ispunjava 344, ali u 2017. usvojeno je samo jedno

U domu u Nazorovoj imali su tri djevojčice koje su bile udomljene u čak četiri obitelji prije nego što su ih, psihički uništene, oduzeli roditeljima

Komentari 8

KT
Kolo_Tg
22:03 07.12.2017.

Ajde antifasisti recite Markicka je kriva jer vam se cerke seksaju pa ostavljaju djecu

VL
MU
mulag
05:41 08.12.2017.

sta im fali

VL
Avatar dras32
dras32
21:43 07.12.2017.

Treba hitno zabranit svaki abortus, pa i silovanim zenama tako da u domovima bude jos vise nezbrinute djece. Evo kako vidimo, polomiše se Hrvati od posvojanja i udomljavanja. Sve sami katolici pa toliko o ljubi bližnjeg svog. A nedao bog da se jos istosplnim partnerima dade pravo na posvojenje. Kako pise i u clanku, dom je bolja opcija za djecu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.