Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativni natječaj

Djeca u borbi protiv korupcije: Lako je biti bogat, teško je biti sretan

Djeca u borbi protiv korupcije
Foto: Koprivničko-križevačka županija
1/3
02.12.2022.
u 09:47

Natječaj Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije proveden je s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju

Lako je biti bogat, teško je biti sretan... Piše to na jednom od likovnih radova koje je stiglo na adresu Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije koje je odabralo nagrađene radove u sklopu kreativnog natječaja pod nazivom „Moja županija bez korupcije“.

Natječaj je proveden s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju. Natječaj je bio otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola na području županije, a ukupno su pristigla 83 rada, najviše do sada.

Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su, kako je rečeno, kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv korupcije. Sjednicu je vodila predsjednica Povjerenstva Renata Glavica koja je izrazila zadovoljstvo što je natječaj privukao toliki broj radova.

VIDEO Učenici srednje škole u Zagrebu pokazali veliko srce: Sakupili građevinski materijal koji je ispao iz kombija na brzoj aveniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije