Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA IM JE

Loše vijesti za Orbána: Mađarskoj zamrzavaju 13,3 milijardi eura iz EU fondova

25.11.2022.
u 08:07

Vijeće EU trebalo bi odlučivati o prvom zamrzavanju tijekom prosinca. U Europskom parlamentu, u kojem je većina zastupnika već dugo vremena apelirala na Komisiju i Vijeće da počnu kažnjavati Orbánovo kršenje demokratskih standarda, jučer je vladalo ushićenje

Komentara 34

PR
Propitivač
10:44 25.11.2022.

Orban je sam rekao da će Mađarska biti u EU dok god bude neto primatelj. Kad se dovoljno obogate, i moraju dati više nego što dobiju, izlaze iz EU. Pa zašto bi onda EU ulagao u Mađarsku?

Avatar Purgeri
Purgeri
10:29 25.11.2022.

Mađarska je prijateljska zemlja. Mađari prijateljski narod. Orban voli Hrvatsku. Tipično da jugonacionalisti mrze Mađarsku.

PP
pp
10:28 25.11.2022.

Komunisti/boljševici u ekstazi. Podrška demokratski izabranom premijeru susjedne prijateljske države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?