Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT U BENINU
Povratak na članak

Djeca se tuku da idu u školu jer znaju da će jesti, neka ne znaju oguliti jaje jer ga nisu vidjela

Zagrebački fotograf Saša Ćetković prošle je godine u zapadnoafričkoj zemlji Benin proveo pet tjedana na poziv sestre Ivančice Fulir, misionarke katoličkog reda Marijine sestre čudotvorne medaljice, kako bi snimio rad ovih redovnica i svojim fotografijama olakšao skupljanje donacija za dva sirotišta; Fifadji u pokrajni Affame na jugu zemlje i Biro na sjeveru Benina

Komentari 2

AN
antipoganin
06:42 03.02.2023.

Sve je to plod religije ateizma koja ne poznaje obavezu da se nahrane gladni.Obaveza je pomoći gladnima i žednima .

VL
BE
Berri
23:47 02.02.2023.

Benin je bivša francuska kolonija. Ne znam kakve veze imaju Hrvati s Beninom? Niti smo mi trgovali s dječacima iz Benina, niti smo poticali ratove među etničkim skupinama i plemenima! Mi se moramo baviti svojim problemima. Mnoge hrvatske škole nemaju toaletnog papira, u školama ima 10 košarkaških lopti od koje su 3 nedovoljno napumpane. To su naše brige, a ne djeca u Beninu. Slike su lijepe, pozdravljam umjetnost, no Benin nije nama zanimljiva tema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.