Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Djeca hospitalizirana zbog E. coli

djeca
afp
16.06.2011.
u 10:47

AFP navodi da su djeca vjerojatno jela mljeveno goveđe meso

U Lilleu, na sjeveru Francuske, šestero je djece prebačeno u bolnicu zbog trovanja hranom koja je vjerojatno zaražena mutiranom bakterijom E. coli. Djeca su stabilno, kažu liječnici. AFP navodi da su djeca vjerojatno jela mljeveno goveđe meso.

Ukupno je do sada u Europi zbog enterohemoragične E. coli umrlo 38 ljudi, od kojih 37 u Njemačkoj i jedna žena u Švedskoj, koja je također bila u Njemačkoj.   

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:20 16.06.2011.

Dakle ipak se ovo nije dogodilo u nekoj od istocno-europskih zemalja, kako nas ocrnjuju izgleda da je svo zlo svijeta doslo iz tih zemalja a pogotovo iz slavenske Rusije [ i Hrvatske ].

OB
-obrisani-
13:53 16.06.2011.

16.06.2011. u 12:20h U2 je napisao/la: Dakle ipak se ovo nije dogodilo u nekoj od istocno-europskih zemalja, kako nas ocrnjuju izgleda da je svo zlo svijeta doslo iz tih zemalja a pogotovo iz slavenske Rusije [ i Hrvatske ]. ---------------------------------------- Ovo se nije desilo u jednoj od tih zemalja ali je prije tjedan/dva zabilježeno desetak slučajeva kolere u području Azovskog mora, vjerojatni izvor infekcije je kontaminacija ribe tokom čiščenja. A nadajmo se da se i neče desiti i da će prestati širenje ove infekcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije