Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJ dvojac

DJ Mash up night ove subote u Čakovcu

Foto: Promo
1/4
18.02.2014.
u 22:11

Program je nastao s razlogom drugačije ponude i načina izvođenja programa u klubovima i diskotekama

DJ Mash up night program, koji je nastao zahvaljujući uspješnoj hrvatsko-slovenskoj DJ suradnji ove će se subote, 22.veljače, održati u čakovečkom klubu Arcus.

Program je nastao s razlogom drugačije ponude i načina izvođenja programa u klubovima i diskotekama. Cilj je ponuditi nešto novo, što su organizatori svojim dosadašnjim radom dokazali, a mnogobrojna publika prepoznala.

Ideja Mash Up-a je posjetiteljima predstaviti komercijalnu, house i EDM glazbu, mixanu s pop, rock i evergreen hitovima koje uživo mixaju na profesionalnoj opremi najmanje dva DJ-a, jedan iz Slovenije i jedan iz Hrvatske.

U sklopu Dj Mash Up Night-a posjetitelji mogu uživati i u raznim tematskim večerima kao što su: UV Mash Up, BLUE Mash Up, GOGO Mash Up...

Za glazbu će se pobrinuti hrvatsko/slovenski dvojac DJ Sasha Mikac i DJ Juras.

Ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije