Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevo

Divljačkom vožnjom ubio tri mlade djevojke, osuđen na 15 godina

poginule djevojke
Foto: Facebook
20.12.2018.
u 15:29

U njegovom vozilu poginule su Lejla Oruč, Nađa Neradin i Ajla Ibrica, dok se teško ozlijeđena Ajla Oruč 13. srpnja probudila iz kome.

Almir Ejubović osuđen je danas na Županijskom sudu u Sarajevu na 15 godina i 10 mjeseci. Ejubović je osuđen da je skrivio tešku nesreću u kojoj su poginule tri djevojke.

Almir Ejubović je 29. lipnja upravljajući BMW-om, izazvao nesreću na autoputu A-1 u kojoj su poginule Ajla Ibrica, Nađa Neradin i Lejla Oruč, piše radiosarajevo.ba, a prenosi Vecernji.ba. Optužen je za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa sa smrtnom posljedicom. On se tereti da se, upravljajući svojim neregistriranim vozilom BMW X5 bez vozačke dozvole, s postavljenim nepripadajućim i nevažećim registarskim oznakama, kretao iz pravca Vlakova prema Vogošćanskoj petlji brzinom od oko 166 kilometara na sat.

Tom prilikom došlo je do destabilizacije vozila i gubitka kontrole nad vozilom i naleta lijevom bočnom stranom vozila na prometni znak koji označava razdvajanje kolovoza, potom na zaštitnu metalnu ogradu u dužini od oko 15 metara, a potom i udara lijevom bočnom stranom vozila na metalni stup. U njegovom vozilu poginule su Lejla Oruč, Nađa Neradin i Ajla Ibrica, dok se teško ozlijeđena Ajla Oruč 13. srpnja probudila iz kome.

>> Pogledajte i naučite kako montirati lance za snijeg

Ključne riječi

Komentara 6

SK
Spiljski_Komi
16:03 20.12.2018.

Što samo dokazuje da je Bosna i Hercegovina kudikamo ozbiljnija država od Hrvatske barem u zadnjih 30 godina, otkad je ova pod dirigentsko-lopovskom palicom moralno posrnule nakaze: HDZ-a.

DU
Deleted user
15:47 20.12.2018.

Tko ono tvrdi da su Bosanci iz nas? Evo dokaza da su 100 godina ispred nas...BRAVO BiH!!! HR-krivosuđe: poklopi se ušima-gledaj-slušaj-uči!

HA
Hagar
15:38 20.12.2018.

Bili bi dobro da BiH sud nauči RH sud kako se radi taj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije