Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza

Divjak: Odgođena sva putovanja školaraca izvan Hrvatske

Rasprava o opozivu Blaženke Divjak u Saboru
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
06.03.2020.
u 09:54

U ovom trenutku u Republici Hrvatskoj koronavirusom zaraženo je 11 osoba

Potvrđena je još jedna oboljela osoba s koronavirusom. To znači da je u ovom trenutku u Republici Hrvatskoj zaraženo 11 osoba Petero ljudi zaraženo je u Rijeci, troje u Zagrebu i troje u Varaždinu.

Prema podacima WHO-a, potvrđene su 97.993 zaražene osobe. Umrla je 3381, a zabilježeni su slučajevi koronavirusa u čak 87 zemalja. 

"Sigurnost učenika i odgojno-obrazovnih radnika mora biti na prvom mjestu, zato smo u suradnji sa Stožerom civilne zaštite upravo poslali uputu školama o odgađanju svih putovanja izvan Republike Hrvatske barem u idućih mjesec dana.
Podijelite ovu važnu informaciju s kolegama i prijateljima!" napisala je ministrica Blaženka Divjak na Facebooku.

 

Podsjećamo, ministar zdravstva Vili Beroš proglasio je jučer opasnost od epidemije kao administrativnu mjeru na prijedlog HZJZ-a. Tom administrativnom mjerom omogućuje se ministru zdravstva da preraspoređuje ljude i opremu koja se nalazi u sustavu zdravstva.

Video: Intervju sa znanstvenikom Igorom Rudanom o koronavirusu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije