Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi slučaj
Povratak na članak

Divjak očekuje da kod razotkrivanja lažnih diploma ustanove rade svoj posao

Ja radim svoj posao kao ministrica, očekujem da oni rade svoj posao. Niti DORH, MUP, pravosuđe rade posao u obrazovanju, niti ja mogu raditi njihov posao, ali očekujem da se radi sve kako treba, rekla je ministrica.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:43 18.04.2019.

Ministrica cijelo vrijeme zagovara provjeru diploma visoke i više stručne spreme a najviše su na meti prisvjeta.Bilo bi dobro da se provjere diplome u državnoj upravi odnosno u svim državnim resorima.Problematično je što se ne provjeravaju diplome srednjih škola i majstorskih ispita tu bi se tek vidjelo pravo stanje školovanja u 24 sata na učilištima BiH.

VL
RP
rpzagreb
18:33 18.04.2019.

Floskula neka institucije rade svoj posao je postala potpuno besmiselna i samo pokazuje da nitko ne želi za ništa odgovarati.

VL
AL
AlBundy72
21:14 18.04.2019.

Dno dna ,cim nekog nadu odma ga lincuju svi mediji ,ne vaze nikakva pravila privatnosti , stavi se slika i svi podatci a neki kriminalac prode samo sa inicijalima ..bas smo divlji zapad

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.