Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija, a ne trošak
Povratak na članak

Divjak: Obrazovanje je prioritet, Štromar: Prosvjetni radnici zaslužuju veće plaće

Na pitanje što ako premijer Andrej Plenković ne pristane na zahtjev o povećanju koeficijenata složenosti poslova prosvjetnih radnika odgovorila je kako je to proces - to je pitanje pravednosti i prepoznavanja prioriteta u državi.

Komentari 3

BO
Bogodol
11:21 22.08.2019.

Ako postoji prioritet onda je to da se hitno smjeni ministarka koja je upropastila školstvo, vidi se po rezultatima mature, dosta više povećanja plaća raznim makinacijama, mnogi inženjeri su iz privrede otišli u školstvo, ne znam niti jednog koji je iz školstva otišao u privredu. Nas iz ove loše situacije može spasiti jedino stvarni rad koji stvara nova dobra, a to je privreda i vlada bi se trebala pozabaviti sa spasom Đure Đakovića a ne samo 3. maja i Uljanika, a ostale tvrtke propadaju zahvaljujući kadrovima koji su od Milanovićeve vlade, u privredi se nije ništa promjenilo jer ju vode Čačićevi kadrovi. Na izborima vlast se promjenila no privredu i dalje vode milanović-čačić kadrovi (sada vrdoljakovi). Da se zaustavi propast školstva hitno maknuti ovu ministarku.

VL
Avatar Radagast
Radagast
11:41 22.08.2019.

Zašto bi prosvjetari bili ispred npr vatrogasaca ili policajaca?

VL
Avatar southman
southman
11:07 22.08.2019.

A ostale ?? Što vas briga nisu vaši resori !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.