Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERA DIPLOMA IZ BiH
Povratak na članak

Divjak: Tražimo odgovore je li falsifikat i je li vjerodostojna, obećali su dati sve podatke

Divjak je kazala da će biti zaustavljeno zapošljavanje u hrvatskom školstvu s diplomama iz RS-a jer oni odbijaju zahtjev Hrvatske za provjeravanjem diploma koje potječu iz tog BiH entiteta

Komentari 5

IV
IvoDivo
16:52 17.02.2020.

Drugarica divjak je čisti falsifikat koji treba poništioti.

VL
DD
De der
12:12 17.02.2020.

Zoran Tomić sadašnji rektor sveučilišta u Mostaru je redovno završio tokarski zanat sve drugo postigao preko kradeze partije. Što očekivati dalje kad se diplome u Hercegovini i Bosni mogu kupiti kao kilo banana. Na žalost tu je upetljana politika jer ako kradezeovcima dobro klimaš glavom i trtkušom dobiješ dobro radno mjesto a zatim moraš srediti, kupiti, diplomu. To je svakodnevnica naša, kradeze nas vodi u “svijetlu” budućnost. Ovi koji redovno završe, koji imaju znanje a nisu u partiji, svoju budućnost traže na tržištu radne snage u EU.

VL
DU
Deleted user
12:27 17.02.2020.

Ministrica Divljak je uvjerljivo najgora vodeća osoba ministarstva obrazovanja u povijesti

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:23 17.02.2020.

Ja bih zamolio uvaženu ministricu,i to ne bilo kakovu nego ministricu obrazovanja, neka pripazi na svoj jezik. Reći "falsifikat" umjesto "krivotvorina" naprosto je neodgovorno .

VL
DU
Deleted user
10:55 17.02.2020.

nazvao me ministar iz rs ...doticni rajcevic...svasta?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.