Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragom pračovjeka
Povratak na članak

Disneyland na zagorskim bregima!

Razvojna ideja parka jest iskoristiti privlačnu moć i svjetsku slavu krapinskog pračovjeka te iskoristiti prirodne potencijale za zabavne i edukativne sadržaje, kaže poduzetnik Božidar Gorup koji se upustio u projekt

Komentari 5

UK
Ugo Kajvez
12:31 11.07.2012.

Odlična ideja !! ..... kapa dolje .... . Ali sad si zamislite, .... dođete u restač i do vas dođe pravčovjek (odjeven kao kremenko - neobrijan, itd ) da primi naruđbu za jelo ...... :-)

VL
LE
lenger
14:43 11.07.2012.

Zvuči jako dobro, i bogda im se riječi pozlatile, ali mi nije jasno na osnovu čega su došli do broja 700 000. Ako naprave nešto a la Gardaland onda vjerovatno da, al za €10m će napraviti tek jedan roller-coaster. Mislim da je cifra od 100 000 - 150 000 realističnija za investiciju od €10m. Gardaland je inače imao posijet od 3m turista prošle godine, i puno je veći od planiranog Krapinaland - a, i okružen s ljudima veće platežne moći.

VL
HA
harryvnh
15:03 11.07.2012.

Možda bi trebali malo razmisliti o imenu Krapinland jer na Engleskom "crap" koji se izgovara isto kao i krap je vulgarni izraz za izmet, a upotrebljava se i kao glagol "to crap". Nije zgodno da se zabavište zove "sr..e zemlja". No nikad se nezna, možda bi baš to privuklo dosta turista.

VL
KE
KENZO5
21:56 11.07.2012.

Čovjek priča bajke...daj Bože da ovo saživi, no ovo što je on nabrojio ni u ludilu se ne može napraviti za 10 mil.eura, pa toliko bi koštala sama izgradnja malo boljeg hotela...a i pričice o fondu Bavarske Vlade-pa neće oni valjda nas financirati, pogotovo ne besplatno...opet se LJUDIMA MAŽU OČI!!!

VL
DU
Deleted user
18:01 13.07.2012.

Posjetioce mozes danas privuci jedino atrakcijama tipa roller coaster, wild water ride i sl. A to kosta DALEKO vise od 10 mil. eura!!! Opet neka muljaza.... Nazalost!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.