Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPRAŠTA SE

Dirljiva poruka sina preminulog vozača: 'Zagrlio sam te, ali premalo...'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Facebook
1/10
25.07.2021.
u 15:58

Jutros oko 6.20 sati autobus, koji je prometovao iz Frankfurta u Prištinu, prevrnuo se na bočnu stranu

Deset osoba smrtno je stradalo u teškoj prometnoj nesreći jutros na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. Jedan od njih je i vozač od kojeg se preko Facebooka dirljivom porukom oprostio sin Adhurim S

- Ah, tata, bol je jako velika, žalost je jako velika. Onog dana kada sam te otpratio do autobusa, zagrlio sam te, ali premalo. Bog ti dao raj, napisao je shrvani sin. 

Prema trenutno poznatim informacijama, njegov otac u trenutku nesreće nije upravljao autobusom, nego drugi vozač koji je nedugo nakon nesreće uhićen. 

Podsjetimo, jutros oko 6.20 sati autobus, koji je prometovao iz Frankfurta u Prištinu, prevrnuo se na bočnu stranu. Smrtno je stradalo 10 osoba, a deseci su ozlijeđeni. Ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu u Slavonskom Brodu. 

U 10,40 sati, 52-godišnji vozač autobusa je uhićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske i nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Stravična prometna nesreća: Bus pun putnika izletio s ceste, 10 poginulih, deseci ozlijeđenih

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tata1208
Tata1208
16:17 25.07.2021.

Ne kužim da netko može biti takav idi..t kad mu netko premine a on fejsa... Bolest koju ni psihijatrija ne može izliječiti.

Avatar marela
marela
07:18 26.07.2021.

Svi vi koji ne znate što je empatija i koji pišete ruzne komentare nemojte zaboraviti na Karmu, koja se zbog vašeg zla osveti na vašim najmilijima i kad tad,odnosno kad se najmanje nadate

KP
Karlovacko pivo
19:25 25.07.2021.

To što piše je dasu oni po tome poznati ali svejedno nebi mogao takve riječi sad upotrebljavati ovi ljudi su nedužni i jadni kao i naši koji su po Njemačkoj i Irskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije