Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZABRINJAVAJUĆE STANJE'
Povratak na članak

Europski šef WHO-a upozorio: Sad nije trenutak za blaže mjere!

Trump je u utorak optužio WHO da je previše blizak s Kinom i da loše vodi pandemiju koronavirusa te je zaprijetio da Sjedinjene Države više neće sudjelovati u financiranju te organizacije.

Komentari 7

Avatar Observer
Observer
15:24 08.04.2020.

WHO ,World Health Organization je totalno zakazala u ovoj krizi COVID19 epidemije. Birokrati i uhljebi u ovoj organizaciji trose ogrome kolicine novca za vlastita putovanja , kojekakve prezentacije i slicno , a time dokazuju da su sami sebi svrha. Postavljaa se pitanje , sto su korisnoga uradili u sprijecavanju ove epidemije ?

VL
PL
Playmaker
19:03 08.04.2020.

Zaradit će Milijarde !!!! 😎😎😎 I još im nije Dosta ???? Stvarno je Vrijeme da dođe Harmagedon 😎😎😎

VL
MO
morskival
17:02 08.04.2020.

Postoji lijek za corona virus, sve više doktora u Europi koristi kombinaciju Hydroksiklorokvina, sumameda i cink orotata. Osim doktora na prvoj liniji iz Italije, Španjolske i Francuske sad se i u Nizozemskoj uspješno koristi. U Nizozemskoj medicinsko osoblje čak preventivnoo uzima klorokvin da se nebi zarazili. Zašto se o tome šuti? Nebi bilo zarade od cjepiva Bila Gatesa.

VL
FO
FONZA
14:13 08.04.2020.

Treba se oduprijeti ovoj histeriji i sirenju straha koji nas vodi kolapsu drzava i propasti privrede....treba se ugledati na Svedsku i samo stititi bolnice i staracke domove...mladi ljudi ce bez problema preboljeti ovu virozu kao i gripu...ovo ludilo nas vodi u propast

VL
Avatar film
film
18:28 08.04.2020.

ja imam vjeru u našu vlast do sad su sve uništili pa će i koronu...

VL
Avatar PatriciaLP90
PatriciaLP90
16:00 08.04.2020.

Patricia, 25. mychat.fun/xlove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.