Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na zmajarenju

Direktor Goldman Sachsa pronađen mrtav

goldman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.07.2014.
u 08:01

Lokalni mediji javljaju kako se Valtz iz Brooklyna na zmajarenje uputio rano ujutro, a nakon što se nije javio do 14 sati, obitelj je zatražila pomoć policije

Nicholas Valtz (39), jedan od izvršnih direktora međunarodne investicijske banke Goldman Sachs preminuo je nakon nesreće na zmajarenju, javlja Bloomberg. Njegovo je tijelo još uvijek pričvršćeno za zmaja u nedjelju pronađeno kako pluta u luci Napeague na Long Islandu.

Lokalni mediji javljaju kako se Valtz iz Brooklyna na zmajarenje uputio rano ujutro, a nakon što se nije javio do 14 sati, obitelj je zatražila pomoć policije.

– Duboko smo ožalošćeni ovom tragedijom i naše su misli s Nickovom obitelji, rekao je glasnogovornik Goldman Sachsa Michael Du Vally.

Valtz se tvrtki pridružio 2000., a 2010. promoviran je u direktora.

>> Nisu očekivali da će im se vožnja balonom pretvoriti u pakao

Ključne riječi

Komentara 8

10
10ye
08:54 22.07.2014.

Najbolje bi bilo da ih se za svaku uspješnu prijevaru nagradi obveznim zmajarenjem

TO
tomzag
08:51 22.07.2014.

Trebao bih imati barem mrvu sućuti, ali za obijesne bankare nemam ni toliko.

OB
Objektivno...
09:27 22.07.2014.

Srušili ga pobunjenici BUK-om?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije