Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DA SE BOLJE RAZUMIJEMO'
Povratak na članak

Nitko osim DIP-a nije pomislio da su plakati kampanja troje kandidata

DIP je od Grabar-Kitarović, Škore i Milanovića zatražio da se očituju jesu li plakate naručili ili su donacija?!

Komentari 9

ST
Starotopoljanin
12:44 13.12.2019.

provokacija hrvata.

VL
CR
crocro
07:16 14.12.2019.

Jučer vozim po Zagrebu i zamalo se slupam. Prestravio sam se kada sam vidio ćirilicu u Zgarebu. Pomislio sam: "Bože što ja radim u srbiji". Da li sanjam ili je istina. Nažalost, istina je. Dočekali smo i to, da stranci i putnici dobronamjernici sasvim slobodno mogu vidjeti da nema razlike kada su u srbiji i Hrvatskoj. Ćirilica na sve strane. Ovo što se dogodilo je protuustavno i protuzakonito, jer se ćirilica nameće po cijeloj Hrvatskoj iako postotak ili udio srpskog stanovništva na tom području nije toliki da se može isticati ćirilično pismo. Ćirilica se može isticati samo u točno određenim sredinama ali ne i po cijeloj Hrvatskoj. Ovo nije nikada bilo u povijesti Hrvatske, čak niti u bivšoj zajedničkoj državi da su po Zagrebu postavljene ćirilične plakate. Ovo je velika provokacija, ugrožavanje prometa i izazivanje bijesa i ogorčenja velikog broja građana. Bagrei bi morali odmah iz zemlje iščupati kompletne panoe i odnijeti ih na odlagalište smeća ili ih predati u sredine s određenim postotkom srba da ih nanižu jednu do druge u svojem dvorištu a ne praviti uzbunu cijelom Hrvatskom narodu. Ovo je pokušaj nametanja ćirilice i na tereitoriju gdje srbi ne predstavljaju većinu, što smatram da je protivno i ustavu i zakonu. A tko će odgovarati što se ćirilica nameće svima i svugdje tako da imam osjećaj da putujem kroz srbiju. Katastrofa.

VL
VL
????
10:48 14.12.2019.

Dakle u članku pišete da su na ćirilici plakati za Škoru, za Kolindu i za Zokija, ali zlonamjerno u galeriji pokazujete samo one sa Škorinim imenom. I vi ste kao nezavisne novine? Još jednom ste dokazali da ste u službi partije - HDZ-a , SDP-a, SDSS-a, svejedno.

VL
ZI
zip123
09:06 14.12.2019.

Zna Pupi tko to i zasto to radi samo ga se nesmije pitati.Vlast je vlast.

VL
EH
enigmus-hr
12:42 14.12.2019.

Znači Škoro ih je naručio sad je i to jasno

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
19:31 15.12.2019.

Ovo prelazi sve normalne mjere dobrog ponasanja. Srbima u hrvatskoj koji nama namece svoju cirilicu,kazem,ponasajte se kao dobri gosti u republici Hrvatskoj, jer nista drugo i niste. I sta bih vam to trebalo znacit, da se i dobro razumijemo. Zvuci kao prijetnja, kao srbi imaju pravo na HRVATSKU. Nemate ni malo. Pogotovo oni ne koji napad na Hrvatsku relativiziraju. Jer srbi u hrvatskoj dobro razumiju latinicu.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
19:37 15.12.2019.

Stime bih trebali i zadnji jugici kuzit kud to sve opet vodi. Direktiva Beograda. I ako se sad ne preokrenu treba ih traktirat kao neprijatelja Hrvatske Drzave.

VL
NO
Nordik
20:08 13.12.2019.

Postavio bi reklamu Coca cole da li moram pitati DIP?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.