Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Ramljaka
Povratak na članak

Dioničari Agrokora: Lovi se u mutnom i kod podjele vjerovnika

Obvezničarima nije priznata nijedna tražbina, a vjerovnici u skupinama A do D zajedno imaju manju vrijednost tražbina od onih u skupini E

Komentari 4

NV
NV
18:19 28.01.2018.

Na koncu će Todorić biti u pravu.

VL
Avatar babas
babas
21:23 28.01.2018.

Nekome moraš i oteti da bi drugi zaradio. Partneri iz Knightheada će najbolje proći,kao i Ramljak i njegove stotine savjetnika.

VL
DU
Deleted user
21:11 28.01.2018.

Citavi agrokor je trenutno lov u mutnom vrlo brzo ce doci kraj tom lovu zbog nedostatka streljiva -novca na proljece ce poceti pocetak kraja agrokora najvecu lovinu ce imati anericki fondovi koji ce svoje ulaganje visestruko uvecati... lovine naravno ce nedostajati za mnoge....

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
21:33 28.01.2018.

Prosto je ne za povjerovati koliko u Lijepoj našoj ima nevjerujućih Toma. Lijepom našom rukovode vjerodomoljubni dužnosnici koji su spremni ne samo i u miru krvariti gaće, već i svoj život dati za dobrobit Domovine i njenih domicilnih dvonožnih papkara, u svemu pa i u poslovima sanacije Agrokora. Medjutim kako postoji tržišni sustav, jasno je da svi učesnici neće biti u jednakom tržišnom položaju. Transatlanski roll apaši će masono profitirati, a ostali debetirati. Od pamtivjeka vrijedi unazad i unaprijed vječna rimljanska izreka: Quod licet iovi, non licet bovi! (Što priliči bogovima, ne priliči volovima (i ostalim papkarima).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.