Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi se bunt
Povratak na članak

Dio Vijeća Muzičke protiv doktorata Bandiću

I Fakultet političkih znanosti sazvao je izvanrednu sjednicu svog Vijeća u četvrtak 28. ožujka radi formiranja stava FPZG-a o inicijativi za dodjelu počasnog doktorata, a isto traži i četvrtina članova Vijeća Muzičke akademije, što je posebno zanimljivo jer je upravo dekan Muzičke akademije predložio gradonačelnika Milana Bandića za počasni doktorat Sveučilišta

Komentari 6

DU
Deleted user
21:24 22.03.2019.

Radi takovih panjeva pravi diplomirani i sa zarađenim titulama doktora u Hrvatskoj , ribaju podove po zapadu.

VL
OK
okvals54
06:36 23.03.2019.

Crvena bagra se buni.Uzlud vam dreka crveni sljamu.

VL
JM
jm98
22:33 22.03.2019.

Netko reče-para nema,brodova nema,a država mora platiti Jamstvo-slučaj Uljanik .Može li netko Uljanikovog Rossandu predložiti neka bude počasni doktor nekog sveučilišta. Do Bandića se izredalo dosta gradonačelnika samo je akademija ostajala na istom mjestu.Ono što je Bandić napravio malo bi se njih okuražilo napraviti.Kad se Glazbena akademija otvarala onda su ga progonili upravo ovakvi koji su sada protiv ovog doktorata. ULJANIK I GLAZBENA AKADEMIJA SU HRVATSKA SVAKODNEVNICA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.