Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izgubljeni' dio
Povratak na članak

Pronađen dosad nepoznati dio Berlinskog zida

”Nakon svega što sam mogao pronaći u arhivima, izgleda da se zaista radi o posljednjem dijelu Berlinskog zida”, rekao je za dnevnik Berliner Zeitung Christian Bormann

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
09:35 26.01.2018.

grci dobili konkurenciju! i 2.000 godina nakon propasti stare grčke, sparte, atene, krete, oni pronalaze izgubljene stihove i kojekakva djela iz tih vremena! tako su sad i nijemci, sa sve većim udjelom 'stranih' elemenata u arijevskoj krvi, počeli tražiti i začudo zbilja pronalaziti artefakte izgubljenih vremena, prohujalih s vihorom. a i mi svašta pronalazimo, mada tada hrvata nije bilo nigdje, ali si volimo uzeti dijelove tuđe kulture i proglašavati hrvatskim kulturnim naslijeđem. a stari car dioklecijan je, to svi znamo, bio hrvat! :) i mnogi rimski carevi, pola turskih sultana, sve su to hrvati. čak i sveti sava ima hrvatske krvi. :)

VL
DU
Deleted user
09:16 26.01.2018.

Poznato njemačko prezime

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.