Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dino Rađa o Festivalu slobode: Kada dobijete teške simptome, idite kod Cetinskog na dozu pozitive

- Apsolutno podržavam proteste jučer protiv maski i korone. Fala demokraciji pa svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje postupke, napisao je Rađa na svojem Facebook profilu.
06. rujna 2020. u 19:43 85 komentara 26339 prikaza
Dino Rađa
Foto: Facebook

U subotu je Zagrebu održan skup pod nazivom Festival slobode iza kojeg stoje ljudi koji se protive mjerama ograničenja u vrijeme epidemije koronavirusa smatrajući da donesene mjere nisu u skladu s ljudskim pravima.

Oglasio se šef zagrebačke hitne: Pacijent je mogao umrijeti, a prosvjednici nas nisu puštali INCIDENT NA FESTIVALU SLOBODE Šef zagrebačke hitne: Pacijent nam je jučer mogao umrijeti, a građani su nas blokirali i izvrijeđali

Festival je počeo u jutarnjim satima kada je pjevač Tony Cetinski u unajmljenom autobusu puštao muziku ispred nekoliko domova umirovljenika, a potom se skup preselio i na Trg bana Jelačića.

U okupljanju je sudjelovalo nekoliko tisuća ljudi, a jučerašnji skup komentiro je i bivši košarkaš Dino Rađa

Apsolutno podrzavan proteste jucer protiv maski i korone. Fala demokraciji pa svako ima pravo na svoje misljenje i na...

Objavljuje Dino Rađa officialNedjelja, 6. rujna 2020.

- Apsolutno podržavam proteste jučer protiv maski i korone. Fala demokraciji pa svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje postupke, napisao je Rađa na svojem Facebook profilu. 

Rađa je dodao i da kada dobijemo teške simptome, odemo kod Cetinskog na 3-4 doze pozitive umjesto u bolnicu na lijekove, kisik i respirator.

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti