Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Dileri 'pali' u ruke bračke policije. Kod jednog pronađene halucinogene gljive

Droga
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
24.12.2019.
u 14:24

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela obojica će biti kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu, najavili su u policiji.

Bračka policija je u dva odvojena slučaja uhitila dvojicu muškaraca kod kojih je pronašla razne vrste droga među kojima i halucinogene gljive, izvijestila je u utorak splitska policija.

Najprije je uhićen 36-godišnjak kod kojega su na području Brača pronašli i oduzeli 155 grama marihuane i 34 stabljike indijske konoplje.

Uhićen je i 37-godišnjak kod kojega je bračka policija pronašla i oduzela ukupno 4,4 grama speeda, 25,9 grama marihuane te više od 950 sjemenki za uzgoj marihuane, kao i 220 komada halucinogenih gljiva.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela obojica će biti kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu, najavili su u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije