Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA

Policija krenula po migrante. Zapalio im se auto u vožnji

Foto: Čitatelj 24sata
24.12.2019.
u 12:40

Policajci su uhitili migrante koji su ilegalno ušli u Hrvatsku

Mještani su u utorak ujutro u mjestu Štivica kod Nove Gradiške primijetili nepoznate ljude s prtljagom koji idu kroz selu, te su pozvali policiju koja je došla s nekoliko vozila. Prilikom dolaska vozilo granične policije se zapalilo dok su policajci bili u njemu. 

Vrlo brzo su došlo vatrogasci koji su ugasili požar. Policajci su uhitili migrante koji su ilegalno ušli u Hrvatsku, vjeruje se kako su došli iz BiH. 

- U selu je još uvijek policija koja obavlja očevid, a pored ceste se nalaze stvari migranata koje su nosili sa sobom. Njih su policijskim vozilom prevezli najvjerojatnije u Novu Gradišku. Koliko ih je točno bilo ne znam, ali bio ih je pun kombi - kaže čitatelj za 24sata. 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marek1000
13:09 24.12.2019.

Kad će neko početi primjenjivati zakon o obrani? Jer jasno je da se ovdje radi o tihoj agresiji. Kad nas muslimani preplave mi krščani ćemo biti divljač za odstrel kao što je to u svim muslimanskim zemljama. To će se sigurno dogoditi kroz max 10 god ako ne prepoznamo zlo koje ima nepovratan karakter.

DU
Deleted user
13:54 24.12.2019.

Kako se radi o Audiju a6 kupljenom u službene policijske svrhe nije nikakvo čudo da se je zapalio. Vrli nam ministri i agenti raznoraznih svekolikoh agencija, općina i županija nemaju tih problema. Njihovo je tek da napišu specifikacije - 250 KS, grijana sjedala, 4-zonska klima, minimalni međuosovinski razmak 3000 mm, a maksimalni 3001 mm. A policajci na granici --- rabljeni šrot. Uz visoka mjesečna primanja. Živjela hdzsdp vlada. Ili ministarstvo iseljeništva...

VO
VolimNeVolim
22:19 24.12.2019.

MUP je u totalnom rasulu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije