Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim Jong Un

Diktator održao emotivan govor i zaplakao: 'Moji napori i iskrenost nisu bili dovoljni'

Kim Jong Un
Foto: Screenshot
1/3
12.10.2020.
u 18:58

U govoru je zahvalio vojnicima na velikoj žrtvi koji podnose za državu

Na velikoj proslavi u povodu 75. obljetnice osnutka vladajuće Radničke stranke održanoj u Sjevernoj Koreji u nedjelju, čelnik Kim Jong Un održao je vrlo emotivan govor.

U govoru je zahvalio vojnicima na velikoj žrtvi koji podnose za državu, ali se također ispričao građanima Sjeverne Koreje zašto što nije uspio poboljšati njihov život.

U snimci koju je objavila državna televizija KCNA činilo se da je lider Sjeverne Koreje progutao knedlu u grlu i zaplakao, piše Reuters.

Kim i njegova službena pratnja nisu nosili zaštitne maske, no velik dio gledatelja okupljenih na stadionu to je učinilo. Kim je poručio kako je zahvalan što se nitko od stanovnika Sjeverne Koreje nije zarazio koronavirusom, ali je dodao da su anti-korona mjere, međunarodne sankcije i nekoliko uzastopnih tajfuna spriječili vlast da ispuni svoje obećanje o poboljšanju životnih uvjeta i standarda za svoje građane.

- Moji napori i iskrenost nisu bili dovoljni da uklone teškoće s kojima se ljudi susreću u svojim životima. No, naši su građani uvijek apsolutno vjerovali u mene i podržavali moje izbore i ustrajnost, na svim poljima - poručio je Kim.

Ključne riječi

Komentara 4

AT
atlantisind
19:43 12.10.2020.

Jos je ziv a proglasili su ga mrtvim bezbroj puta.

TE
terca123
19:14 12.10.2020.

Trash talk

Avatar film
film
09:50 13.10.2020.

nedaj se kimi,volimo te.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije