Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanost za mlade u Vukovaru
Povratak na članak

Đikić: Mladi se ne trebaju bojati korone, naučili smo kako se bolest može kontrolirati

Na upit o cjepivima o kojima se toliko priča, Đikić je kazao kako postoji osam cjepiva koja napreduju u kliničkim istraživanjima te da je to vrlo pozitivan rezultat. Pozitivno je govorio i o ruskom cjepivu za koje je većina znanstvenika bila kritičnog mišljenja s obzirom na to da nisu postojali svi podaci.

Komentari 11

SI
sisavac
14:51 11.09.2020.

on je stand up komičar, ili što? prodaje paštete, pa iz svake skače? ne kužim, on je neki stručnjak za viruse, epidemije? nije?! molekularni... specijalizacija rak... hm.. im li on uopće kvalifikacije javno nešto objavljivati u vezi virusa, epidemija, pandemija..? jel ove izjave objavljuje gdje u njemačkom tisku? zašto se tamo ne drzne kritizirait državu, mjere.. nego nama soli pamet, a otišao je van, tamo zarađuje. pitam zato jer se prečesto kod nas njega citira, pita nešto, a u dw, bildtu, sz, nije beknuo ni jedno slovo po ovom pitanju. nek nas pusti na miru, nek već jednom napravi lijek za rak, 25 godina objavljuje svako malo nova otkrića, kao da neki arheolog, paleontolog, 25 godina iskopava jednog mamuta, pa svake godine objavi da je iščeprkao neku kost, sad bedrenu, sad rebro, pa zdjelicu, nožni prst, kralježak. ima takav posla za cijeli radni vijek.

VL
BI
Binga01
14:21 11.09.2020.

Kad se on stigne baviti svojim poslom? Gori je od svih influencera zajedno.

VL
Avatar renac
renac
15:52 11.09.2020.

Nisi ti dikicu masone Gosp.Sladoljevu ni do koljena,tebe placaju raznorazne skupine ajde ti u sugavu eu pa tame njajke.

VL
Avatar renac
renac
15:54 11.09.2020.

Eto bitno da si ti skolovan kako prvi pobjeci kad zagusti takvi kao ti kad je bio rat su prvi zgibali.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
15:19 11.09.2020.

Sad će se javiti i drugi korona show influenceri. Gdje je nestao onaj Rudan, jedno vrijeme je bio top influencer?

VL
DU
Deleted user
15:11 11.09.2020.

sve se to znalo i prije pojave ovog virusa. Činjenica je da PCR test uopće nije predviđen za potvrdu uzročnika, niti za postavljanje dijagnoze infektivne bolesti. To je još ustvrdio njegov izumitelj Kary Mullis. Nije prikladan ni za epidemiološke svrhe. U SAD-u su tisuće ljudi nepotrebneo cijepljene i liječene od hripavca, nakon lažnih epidemija proglašenih na temelju PCR testiranja.

VL
MI
mile06
16:34 11.09.2020.

Opet ovaj Majmun daj vise odjebite ga

VL
FG
Fghfftujj
14:54 11.09.2020.

Sad će komentari neškolovanih seljačina, 1,2,3...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.