Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Devet "umirovljenih" policijskih vozila poklonjeno školama

Foto: PU osječko-baranjska
1/4
12.11.2020.
u 13:51

Automobilima koji su svoj "radni vijek" odslužili kao policijska vozila sada dajemo novu svrhu i namjenu - poručio je Ladislav Bece, načelnik PU, uvjeren u nastavak ove humanitarne akcije

Devet rashodovanih policijskih automobila donirala je PU osječko-baranjska, po odluci ministra Davora Božinovića, strukovnim školama. Otputovala su, tako, u Srednju školu Isidora Kršnjavoga Našice, Srednjoj strukovnu školu Antuna Horvata Đakovo, Prvu srednju školu Beli Manastir, Strojarsko-tehničku školu Osijek, Srednju školu Donji Miholjac i Elektrotehničku i prometnu školu Osijek.

- Automobilima koji su svoj "radni vijek" odslužili kao policijska vozila sada dajemo novu svrhu i namjenu - poručio je Ladislav Bece, načelnik PU, uvjeren u u nastavak ove humanitarne akcije.

- Donirani su automobili novije generacije i uvelike će pridonijeti stručnoj izobrazbi učenika srednjih strukovnih škola automehaničara, automehatroničara, autolimara, tehničara za vozila i vozna sredstva te vozača motornog vozila. Učenici će na njima stjecati nova znanja i vještine te isto realizirali u budućem radu - kazao je, pak, Željko Filjak, ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije