Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINALCE 'TRPAO' U ZATVOR
Povratak na članak

Tajni zadatak: 14 godina pretvarao se da je ovisnik i diler

U 14 godina susretao se licem u lice s brutalnim i nasinim kriminalcima i bandama koje su operirale na ilegalnom tržištu drogama

Komentari 4

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:57 27.07.2017.

Molim autora članka da nam objasni što je mislio ovom rečenicom (a google mu preveo): "Usprkos tome, Woods je svih 14 na svoj način borio protiv kriminala se pokolebao."? Mi "nepismeni" čitatelji nismo na razini pismenosti i učenosti večernjakovih novinara, pa ne razumijemo smisao ove rečenice.

VL
DU
Deleted user
09:27 27.07.2017.

To nije nista. I HDZ je na tajnom zadatku, vec 22 godine se pretvaraju da rade za Hrvatku i za narod, a u stvari rade za iskljucivo svoje bankovne racune na stetu naroda, koji ipak glasa za njih. E to je umjetnost.

VL
JU
Jure7
21:08 26.07.2017.

Ma ko bi normalan ikad otkrio da je bio "undercover"...ne bi dočekao jutro.. Ovako britanci i amerikanci stvaraju mitove i superjunake....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.