Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju Daniel Markić

'Detektirali smo ekstremiste kojima je namjera bila osnivanje paravojske i nabava oružja'

21.01.2023.
u 13:19

Ravnatelj hrvatske sigurnosno-obavještajne agencije u intervjuu govori koliko je rat u Ukrajini izmijenio geopolitičku sliku Europe i svijeta, kako se zbog toga mijenjaju sigurnosni izazovi za Hrvatsku te koji su najveći sigurnosni rizici na unutarnjem hrvatskom planu, ali i u regiji

Ključne riječi

Komentara 13

DR
drogerasM
14:23 21.01.2023.

Jeste detektirali stotine tisuca migranata iz afrike i azije sto su presli granice drzave? Jeste detektirali ove sto pljackaju narod 30 godina?

MA
marmelada
22:48 21.01.2023.

Ovaj čovjek bi trebao nešto znati o trgovini djecom iz afričkih zemalja i nelegalnom izdavanju dokumenata od hrvatskih institucija.

MA
MaxBunker
14:03 21.01.2023.

A, ilegalni migranti hodaju po Zagrebu i to nikoga nije briga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?