Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HZJZ OBJAVIO
Povratak na članak

Detaljno izvješće o cjepivu AstraZenece: Ove nuspojave su moguće, ali vrlo rijetke

Uzročno-posljedična veza s cjepivom nije dokazana, ali je moguća i stoga zaslužuje daljnju analizu

Komentari 8

ZV
Zvjerko
13:44 26.03.2021.

Dreugim riječima, koga strefi, strefi, a njima je bitno da zarade bodove na onima koje neće strefiti. Međutim, mene zanima tko preuzima odgovornost za smrt onih kojima se pojave ugrušci i može li se ikoga tužiti za neku odštetu. Kako je formulirano ovo izvješće, sve mi se čini da će se osiguravajuće tvrtke i države uhvatiti onoga da međuovisnost cjepiva i ugrušaka NIJE DOKAZANA i da je MALO VJEROJATNA pa će oštećenici dobiti frišku figu, a ne odštetu.

VL
AA
aabbcc
17:13 26.03.2021.

Drugim rijecima nekima majne a nekima više štete od cjepiva ali oni ne broje ranjene vec samo mrtve.

VL
ZN
znam
13:31 26.03.2021.

Cjepivo AstraZeneca sadrži adenovirus čimpanze koji kao aktivni sastojak kodira glikoprotein SARS-CoV-2 (ChAdOx1-S) i nekoliko neaktivnih sastojaka: L-Histidin - pufer L-Histidin hidroklorid monohidrat - pufer magnezijev klorid heksahidrat - stabilizator polisorbat 80 (E 433) - neionsko površinski aktivno sredstvo etanolivno sredstvo etanol - stabilizator saharoza - stabilizator natrijev klorid - ionski spoj dinatrijum edetat (dihidrat) - EDTA, stabilizator Cjepivo Oxford-AstraZeneca proizvodi se pomoću HEK-293 stanica.

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:19 26.03.2021.

Nuspojave da,.....al' ne na mene!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.