Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Rijeke

Dečki su se spuštali motorom, Dorian nije vidio sajlu, žica ga je ubila

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
11.08.2020.
u 20:31

Dorianovi prijatelji su s nevjericom primili strašnu vijest. Svi govore da je Dorian bio izniman mladić, vrijedan, dobar, požrtvovan, odličan prijatelj. Policija je o smrtnom stradavanju 21-godišnjaka tijekom vožnje motocikla izvijestila da provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice događaja.

Moj Dorian živio je punim plućima. Sad je bio ovdje, sad ondje... U nedjelju nije ni planirao neku dužu vožnju, nije ni odijelo obukao nego je otišao u radnom. Triput se vraćao kući – prvo je nešto vario, pa se vratio po gorivo, no nakon trećeg odlaska više se nije vratio – ispričala je za 24sata Tanja, shrvana majka tragično preminulog Doriana Semiona Valentića (21).

Dorian je u nedjelju smrtno stradao tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja kod Rijeke. I dok policija istražuje okolnosti njegova stradavanja, cijelo mjesto bruji da je mladić, vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu naletio na sajlu zavezanu za stabla preko puta.

– Dečki su se spuštali šumskim putem prema asfaltu. Tad su naletjeli na sajlu. Dorian je išao prvi. U trenu ga je sajla zbacila s motocikla i pri tome ga teško ozlijedila – kazao je mještanin upućen u ovaj događaj. Kako se doznaje, prizor je bio stravičan. Prvi mladić ju je uočio i sagnuo se. Ali Dorian je nije vidio. Zapeo je za nju. Žica je za nesretnog mladića bila pogubna. Na mjestu njegova stradavanja, na šumskom puteljku u Lukežima, obitelj i prijatelji upalili su lampaše.

– Ne mogu nikoga optuživati jer ni sami još ništa ne znamo. Istraga je u tijeku i pokazat će što se i kako dogodilo. No ako je točno što se priča, da je netko postavio sajlu na šumskom putu, to nije normalno. Smatram, ako je nešto ograđeno, da je to trebalo biti i označeno – govori Dorianova majka.

Dorianovi prijatelji s nevjericom su primili strašnu vijest. Svi govore da je Dorian bio izniman mladić, vrijedan, dobar, požrtvovan, odličan prijatelj. Policija je o smrtnom stradavanju 21-godišnjaka tijekom vožnje motocikla izvijestila da provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice događaja.

– Dulje vrijeme je sajla tu, samo je prije bila postavljena niže, u razini koljena, a sad je bila podignuta, u razini prsa i vrata motociklista – kazao je jedan mladić.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Ninja1
Ninja1
20:51 11.08.2020.

Onaj tko je postavio sajlu je znao tocno sto radi, treba mu suditi za ubojstvo s predumisljajem.

DU
Deleted user
21:09 11.08.2020.

Ubojica je postavio zamku i sa zamkom ubio mladića. Ovo je teško ubojstvo. Čl.111. st.1. Teško ubojstvo Kaznom zatvora najmanje deset godina ili kaznom dugotrajnog zatvora kaznit će se: 1. tko drugoga ubije na okrutan ili podmukao način

Avatar essek22
essek22
20:53 11.08.2020.

Ubojstvo s predumišljajem, viđeno u filmovima, sad je neki bolesnik to odlučio i napraviti..Policija mora naći počinitelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije