Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEKLI GA KRVAVOG NA ULICI

Detalji ubojstva u Zagrebu: Mladić (25) osumnjičen da je muškarca (38) izbo nožem i odšetao

U Velikoj Gorici priveden osumnjičeni za ubojstvo  u Dugavama
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
24.08.2021.
u 13:16

Što je motiv ubojstva, to još nije poznato, no zna se da je beživotno tijelo Stipe R. nađeno u 2.50 u noći na ponedjeljak u stanu u Ulici sv. Mateja 36 u zagrebačkim Dugavama.

Ivan Š. (25)  i službeno je osumnjičen za ubojstvo Stipe R. (38), priopćila je zagrebačka policija. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je kazneno prijavljen za ubojstvo te bi trebao biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici radi određivanja istražnog zatvora.

Što je motiv ubojstva, to još nije poznato, no zna se da je beživotno tijelo Stipe R. nađeno u 2.50 u noći na ponedjeljak u stanu u Ulici sv. Mateja 36 u zagrebačkim Dugavama. Sumnja se da mu je Ivan Š. zadao više reznih rana, najvjerojatnije nožem. Prema nepotvrđenim informacijama, Ivan Š. je nakon toga otišao iz stana, a na ulici ga je nakon nekog vremena zaustavila policijska patrola jer je bio obliven krvlju. Nije priopćeno je li u trenutku ubojstva bio pod utjecajem opijata ili alkohola te kako su on i Stipe R. povezani.

14.08.2021.,Velika Gorica - Privodjenje na Zupanijski sud Ivana Smita, osumnjicenog za ubojstvo u Dugavama Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 4

ST
stric1
14:53 24.08.2021.

.... nekako mi daje na ljubomoru i neuzvraćenu ljubav....

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
14:20 24.08.2021.

Beng Beng laki luk

Avatar salaso
salaso
13:47 24.08.2021.

Kratak fitilj...kratak mozak....kasnije se godinama okajava glupost, nerazmišljanje i "lako ćemo"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije