Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN ZLOČIN

Detalji sa suđenja otkrili što je nagnalo mladu Njemicu da ubije svoje petero djece

Start of trial against Solingen mother
Foto: Oliver Berg/DPA/PIXSELL
1/3
06.07.2021.
u 11:13

Na dan zločina Pascal i Christiane, koji su tada već prekinuli vezu, dopisivali su se na Whatsappu

U njemačkom Wuppertalu počelo je suđenje 28-godišnjoj Christiane K. koja je 3. rujna 2020. godine ubila petero svoje djece u dobi od 1,2,3,6 i 8 godina. Na sudu je objavljena prepiska Whatsapp razgovora koji je Christiane vodila s ocem četvero njezine djece. 

Sudski je liječnik ovoga ponedjeljka na sudu pokazao i video na kojem se otac Pascal igra s djecom, na što je Christiane prvi put pokazala osjećaje te zaplakala, prenosi Fenix-magazin.de

Na dan zločina Pascal i Christiane, koji su tada već prekinuli vezu, dopisivali su se na WhatsAppu u vezi s fotografijom koju je objavio Pascal, a na kojoj je s novom djevojkom. 

"Jesi li se šalio sa mnom?" napisala je Christiane to jutro.

"Nekog sam upoznao i pokušavam početi ispočetka", odgovorio je Pascal te upitao bivšu djevojku kako oni mogu dalje. 

"Nemam pojma, s Ollen možeš imati novu djecu", odgovara mu optužena, a nakon nekog vremena ponovno mu šalje poruku: ''Ne mogu bez tebe. Ne mogu ponovno krenuti. Jednostavno je, volim te... i ne želim biti bez tebe.''

Nakon što joj Pascal na te poruke nije odgovorio, Christiane mu ponovno šalje poruku kako više ne može vidjeti svoju djecu. 

"Zbog nove žene?" upitao je Pascal te predložio da se sastanu

"Djece više nema", odgovorila je Christiane bivšem dečku oko 12.45 sati i poslala mu fotografiju na kojem se vidi jedna ruka na podu, a pokraj ruke dugi krvavi nož.

"Sad nisi ozbiljna, bolesna si", odgovorio je Pascal u 13.22 sati. 

Nakon kratke prepirke, Christiane piše Pascalu da su ''oni već tamo, gdje će i ona biti'' te da su djeca mrtva. 

"Prestani, nećeš me tako vratiti", odgovara Pascal.

"Ozbiljna sam, djeca više nisu živa", šalje posljednju poruku Christiane, na što je Pascal odgovorio: "K... jedna, što si učinila?" i tu završava razgovor.

VIDEO Užas u Podravini: Gazda imanja čak 28 godina držao roba i prisiljavao ga na težak fizički rad

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:31 06.07.2021.

i onda netko napiše da djeca pripadaju majci.... pravdavajući to što je severina izvodila kod razvoda od milana,.... djeca pripadaju djeci ,, a kao što sam već rekla ,neke majke ne bi niti trebale imati djecu, a ako su ih već rodile, treba ih oduzeti po kratkom postupku....

MA
majstorsmora
16:38 06.07.2021.

Osveta...tu je nešto duboko poremećeno, ovakva osoba mora doživotno bit isključena iz društva. Normalnom čovjeku neshvatljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije