Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE SVJEDOKA

Detalji pucnjave u Dubrovniku: 'Izvukli su prvo nož pa ispalili šest metaka'

Dubrovnik: Dvije osobe propucale taksista
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
18.07.2019.
u 14:15

Od šest metaka, dva su pogodila 28-godišnjaka, a jedan je napadač identificiran

Kako smo izvijestili ranije, jutros je došlo do pucnjave u samom centru Dubrovnika. U taksista, koji je trenutno u bolnici, je ispaljeno šest metaka, a njegov je kolega svjedočio tom događaju.

-Naime, dvojica muškaraca su došla i tražila A.M. Kada su ga pronašli, prvo su na njega vikali i naguravali se te su izvukli nož nakon čega je on počeo bježati. Jedan od napadača izvukao je pištolj i zapucao više puta. Dva metka su pogodila 28-godišnjaka, a oni su pobjegli prije dolaska policije- prepričao je jedan od taksista za Dubrovački dnevnik.

Svjedoci su ispričali kako je bilo naguravanja i vikanja, a zatim je jedan od napadača izvadio pištolj i ispalio šest metaka u taksista. Od njih šest, dva su pogodila 28-godišnjaka, a jedan je napadač identificiran. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik,  riječ o muškarcu u ranim dvadesetim godinama.

Dubrovnik: Dvije osobe propucale taksista
1/6

"Oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom smjeru i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", priopćili su iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Niškorist
Niškorist
15:30 18.07.2019.

Prije im je naplatio vožnju ?

LU
lukathereem
15:18 18.07.2019.

Ispalili su metke iz noža?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:48 18.07.2019.

Opet imigranti. A mozda su Srbi, mozda Udba, mozda masoni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije