Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZEO MU PREDNOST

Detalji nesreće u kojoj je poginuo 'strongman': Vozač kombija bio je pijan

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
03.04.2020.
u 10:49

Preminuli 32-godišnji motociklist šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Potvrđene su danas informacije da je 43-godišnji vozač kombija izazvao prometnu nesreću u kojoj je jučer smrtno stradao 32-godišnji motociklist Ivan Međimurec. 

Jučer oko 16.10 sati na raskrižju ulica Rade Končara i Vladimira Nazora u Novom Selu Rok vozač VW Transportera, čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola od 1,47 promila i s vozačkom dozvolom koja je istekla u lipnju 2019., skretao je s kolnika Ulice Rade Končara na kolnik Ulice Vladimira Nazora, a da pritom nije propustio motocikl koji je stizao iz suprotnog smjera.

Zbog oduzimanja prednosti prolaska Međimurec je na svojim Kawasakijem naletio na stražnji dio kombija i sletio s ceste na zemljanu površinu, a potom udario u metalni stup prometnog znaka.

Preminuli 32-godišnji motociklist šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagorec101
18:17 03.04.2020.

I onda mi kažite da je uvijek kriv motociklist. A ne pijana budala za volanom. Gdje su sad pametnjakoviči od jučer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije