Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan slučaj

Detalji nesreće u Karlovcu: Preminuo na gradilištu koje je bilo uredno ograđeno

Karlovac: Mjesto na Autobusnom kolodvoru gdje je poginuo muškarac pri padu u iskop vrelovoda
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
31.08.2022.
u 13:09

Iako policija nije otkrila lokaciju, tijekom dana se doznalo da je riječ o gradilištu vrelovoda

Na mjestu gdje je 54-godišnji muškarac stradao upavši u jamu gradilišta, tijekom današnjeg su prijepodneva osvanuli  lampioni.

Naime, kako je izvijestila karlovačka policija, u utorak predvečer dogodio se nesretni slučaj u kojem je smrtno stradao 54-godišnjak. On je u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu neoprezno hodajući pao u iskop gradilišta iz gradskog Autobusnog kolodvora i smrtno stradao. Iz policije javljaju da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi ovog događaja.

Istraga bi trebala pojasniti kako je nesretan čovjek pao u iskop, obzirom da su iskopi koji su dio gradskih gradilišta, vezano za obnovu objekata ili rekonstrukciju vrelovoda, osigurani zaštitnim ogradama.

Iako policija nije otkrila lokaciju, tijekom dana se doznalo da je riječ o gradilištu vrelovoda, pa se o toj nesreći koja se sinoć oko 19 sati dogodila iza zgrade Autobusnog kolodvora u Karlovcu, oglasilo i vodstvo Gradske toplane, koja je investitor radova.  
Direktor gradske tvrtke Hrvoje Klobučar izrazio je duboku žaljenje i sućut zbog ovog nesretnog slučaja.  

- Nesretni slučaj ne možemo vjerodostojno komentirati budući da je kriminalističko istraživanje u tijeku, u cilju utvrđivanja svih okolnosti u svezi ovog događaja. Od nadležnih tijela zatražili smo službene informacije o ovom slučaju. Napominjemo da po pitanju zaštite i gradilišta i iskopa vanjska tvrtka - izvođač kontinuirano provodi sve zaštitne mjere gradilišta - naveo je Hrvoje Klobučar, direktor Gradske toplane. 

Neki od stanovnika i zaposlenika u tom dijelu grada, poznavali su nesretnog muškarca kojeg su često viđali u društvu u tom kvartu.  Kazali su da je bio jako dobar čovjek, drag, susretljiv, ali nažalost nesređenog života, sam, često pod utjecajem alkohola. 

>> VIDEO Drama na Viru: 'Jet skijem prošli tik uz obalu, čak su išli blokirati kanadere'

Komentara 1

MA
marta22
16:41 31.08.2022.

Ovo na fotografiji nije uredno ograđeno gradilište!!! Mreža oko ovakve rupe nije zaštita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije