Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedaleko od odmorišta Krka

Detalji nesreće na A1: Teže ozlijeđeni motociklist i putnica, zaštitio ih je vozač teretnog vozila

Motor se srušio na autocesti iznad Skradina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
12.04.2023.
u 22:36

Od siline udara i pada, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a putnica teške tjelesne ozljede opasne po život te su oboje zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, navela je Policijska uprava šibensko-kninska te zahvalila vozaču teretnog vozila koji se pobrinuo da na unesrećene ne naleti neko drugo vozilo.

Na autocesti A1, nedaleko od odmorišta Krka, dogodila se danas oko 15.10 sati prometna nesreća u kojoj su teže ozlijeđeni vozač i putnica s motocikla. Motociklom Honda talijanskih registarskih oznaka upravljao je 63-godišnji talijanski državljanin, navela je Policijska uprava šibensko-kninska. 

Do prometne nesreće došlo je kada se nije kretao sredinom obilježene prometne trake na južnom kolničkom traku autoceste te je izgubio nadzor nad motociklom. Prešao je u prometnu traku za pretjecanje, a potom udario u betonski razdjelnik između traka. Od siline udara, vozač i putnica pali su preko betonskog razdjelnika na sjeverni kolnički trak autoceste A1.

Od siline udara i pada, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a putnica teške tjelesne ozljede opasne po život te su oboje zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, ističe policija te zahvaljuje vozaču teretnog vozila koji se pobrinuo da na unesrećene ne naleti neko drugo vozilo. 

"Ovom prilikom se zahvaljujemo vozaču teretnog vozila koje je naišlo u trenutku ove prometne nesreće, a koji je fizički stao ispred unesrećenih i zaštitio ih da na njih ne naleti neko drugo vozilo u pokretu", navodi Policijska uprava šibensko-kninska.

VIDEO Iznenadne uplate s Googlea: Greškom im sjeo novac na račun, nekima je i ostao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije