Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U MLINOVIMA

Detalji istrage: Je li ubojica bio ubrojiv? Vještaci govore kako će to dokazati

27.09.2021.
u 07:12

Nakon što Harald Kopitz bude otpušten iz bolnice, što bi se moglo dogoditi početkom ovog tjedna, slijedi daljnja procedura koja u ovim slučajevima znači iduće: najprije će biti prepraćen u policijsku postaju u kojoj će dati svoj iskaz, a potom slijedi i dolazak pred suca istrage. U bolnici su mu uzeti medicinski uzorci, a uzorke za svoj laboratorij uzimala je i policija, jer će se jedino takvi dokazi smatrati relevantnima na sudu.

Komentara 3

GE
george34
08:05 27.09.2021.

I više nego ubrojiv. Monstrum.

SS
sokac sa drave
09:48 27.09.2021.

Ja bih rekao da je biu uracunjljiv ili neuracunjljiv a ovi ga ubrajaju u ubrojive i ubrojio bi ga medju bolesne ludjake.

FT
Franjo Tuđman
08:45 27.09.2021.

Sve je napravio smišljeno i proračunato. Zna se šta je ubojstvo u afektu a šta je smišljeno... I zanimljivo niti jedno dijete nije preživjelo a on je.. E da si se ti htjel ubit ti bi bio danas pokojni.. Pravi primjer narcisoida i sociopate, nadam se samo da psihijatri koji ga budu procjenjivali neće pasti u zamku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?